Legénybúcsú nem ez a online verzió

Profi táncoslányok sztriptíz műsora legénybúcsúra?

Sexy elemekkel gazdagított kosztümös erotikus show műsor?
A legjobb helyen jársz!

Ránk Számíthatsz:

Profizmus

Egy olyan eseményt, ami egyszer adódik az életben, nem szúrhatjuk el. A küldetésünk immár több mint tíz éve az, hogy a legénybúcsút valóban egy felejthetetlen élménnyé varázsoljuk.
Ezért a legjobbakkal dolgozunk

TŰZ

Amely elengedhetetlen a hangulat megteremtéséhez. Sztriptiz táncos lányok? A forró buli velük kezdődik.

RUGALMASSÁG

Legyen bármilyen meglepő kérésed, mi igazodunk HOZZÁD

DISZKRÉCIÓ

A mai világban ez nélkülözhetetlen
Ezért van számos visszatérő ügyfelünk

Figyelem!

Oldalunkon szereplő szolgáltatásaink szex mentesek!

“Két különböző típusú férfi van: a szavak és a tettek embere. Az első beszél, a második cselekszik.”

— Antoni Gaudí —

Amit Kínálunk

Magyarország legjobb sztriptíz táncosnőit és Playmate lányait tudjuk kiközvetíteni legénybúcsúra, születésnapokra, névnapokra és egyéb – akár üzleti – rendezvényekre. A legénybúcsú helyszíne lehet egy étterem, szórakozóhely vagy pub, lehet Budapest vagy az ország bármely pontja, de akár Európa többi országában is vállalunk fellépést!

Akár egy telefonról

Megrendelheted szolgáltatásunkat. Magyarország legjobb erotikus táncosnőit, címlaplányait tudjuk kiközvetíteni legénybúcsúra, névnapra, születésnapra vagy egyéb rendezvényre (disco, pub, céges buli) ! Sőt, egyedi kívánságoknak is megpróbálunk eleget tenni!
Ha garantált minőségű, változatos tematikában elérhető, erotikus töltetű műsort keresel, akkor nálunk a legjobb helyen jársz!

Határidőre

Akár hónapokra előre megszervezheted a nagy eseményt.
Amennyiben nincs ötleted, hogy hol szeretnéd megtartani a legénybúcsút, helyszínek széles választékét tudjuk ajánlani. Hangulatos pub, elegáns étterem, limuzin, partybusz vagy éppen rendezvényhajó? Szívesen segítünk a választásban, hogy tényleg a legmegfelelőbb helyen és színvonalon tölthessétek az estét.

Zenés Rendezvény

A legénybúcsú helyszíne lehet egy étterem, szórakozóhely vagy pub, lehet Budapest vagy az ország bármely pontja, de akár Európa többi országában is vállalunk fellépést!
Egész estés, vagy rövid etap szerű műsort szeretnél, nem akarsz lemondani a zenei kikapcsolódásról sem? Nálunk bátran kombinálhatsz!

Nincs Késő!

Elfelejtetted a legénybúcsúját? Kifogytál minden ötletből? Pár óra van csak a buli kezdéséig?
Last minute megrendeléseket is teljesítünk, hiszen nekünk sose késő: +36-70-514-3917 Minden másra itt az: info@s3.tarhely.com