Legénybúcsúra táncoslányok

legénybúcsú sztriptíz táncos
277 277 metrik

Legénybúcsúra táncoslányok? Legénybúcsú táncoslányokkal, sztriptíztáncosnőkkel, Playmate-kel (címlaplányok), erotikus elemekkel gazdagított kosztümös táncos show-műsorral. A legjobb helyen jársz!

Hívj minket bátran a +36-20-612-0334+36-70-514-3917 vagy keress meg bennünket e-mailen: info@legenybucsu.co.hu

A Tüzes buli velük kezdődik….
Akár legénybúcsú, névnap, születésnap, vagy egyéb rendezvény (disco, pub, céges buli) az apropó, mi készen állunk! Ha garantált minőségű, változatos tematikában elérhető, erotikus töltetű műsort keresel, akkor nálunk a legjobb helyen jársz! A legénybúcsú egy olyan esemény, ami egyszer adódik az életben, nem szúrhatjuk el. A küldetésünk immár több mint tíz éve az, hogy a legénybúcsút valóban egy felejthetetlen élménnyé varázsoljuk. Ezért a legjobbakkal dolgozunk.

A diszkréció a mai világban ez nélkülözhetetlen. Ezért van számos visszatérő ügyfelünk.

Legyen bármilyen meglepő kérésed, mi igazodunk HOZZÁD. Egyedi kívánságoknak is megpróbálunk eleget tenni! Akár hónapokra előre megszervezheted a nagy eseményt.

Amennyiben nincs ötleted, hogy hol szeretnéd megtartani a legénybúcsút, helyszínek széles választékét tudjuk ajánlani. Hangulatos pub, elegáns étterem, limuzin, party-busz vagy éppen rendezvényhajó? Szívesen segítünk a választásban, hogy tényleg a legmegfelelőbb helyen és színvonalon tölthessétek az estét.
Egész estés, vagy rövid etap szerű műsort szeretnél, nem akarsz lemondani a zenei kikapcsolódásról sem? Nálunk bátran kombinálhatsz!

Választható műsor (show) típusaink:

  • sztriptíztáncoslány műsor: egy sztriptíz (sztrip; striptease) táncoslány erotikus show-műsora
  • leszbi műsor (lesbi show): kettő vagy több sztriptíz (strip; striptease) táncoslány erotikus leszbi show-műsora
  • sztriptíz műsor (striptease show): egy sztriptíztáncosnő erotikus show-műsora
  • go-go táncműsor táncos lányok: a táncos lányok (táncosnők) többször x 20 percet vagy többször x 30 percet táncolnak kijelölt helyükön.
  • topless go-go: a táncos lányok, táncosnők, többször x 20 percet vagy többször x 30 percet táncolnak félmeztelen a kijelölt helyükön.
  • öl tánc (lapdance): sztriptíz (striptease) táncoslányokkal.
  • hosstessek, toppless hostessek: a hostessek és modellek megrendelhetőek céges rendezvényekre, promóciós eseményekre, házi bulikba, privát bulikba (party), éttermekbe, pubokba, discoba, szórakozóhelyekre, lánybúcsúkba, legénybúcsúkba, szülinapokra, nőnapra és egyéb (az itt fel nem sorolt helyekre).

Sztriptíztáncoslányaink változatos stílusa és a széles repertoár garancia arra, hogy budapesti, vidéki illetve külföldi megrendelőink is megtalálják, amire csak vágynak!

Elfelejtetted a legénybúcsúját, születésnapját? Kifogytál minden ötletből? Pár óra van csak a buli kezdéséig? Legénybúcsúra sztriptíztáncoslányok?

Bár táncoslányaink műsorai által okozott élmény megfizethetetlen, áraink megfizethetők. Last minute megrendeléseket is teljesítünk, hiszen nekünk sose késő.

Oldalunkon szereplő szolgáltatásaink szex mentesek!

Hívj minket bátran a +36-20-612-0334+36-70-514-3917 vagy keress meg bennünket e-mailen: info@legenybucsu.co.hu

 

A legénybúcsú eredete napjainkig:

„Néha a legapróbb családi hagyományok szülik a legdrágább emléket.” A legénybúcsú az ókori Görögországból, Spártából ered, és a gonosz szellemek elűzésére szolgált. A vőlegény barátai összegyűltek, és edényeket ütöttek össze, hogy nagy zajt csapjanak. Később már nem az ártó szellemek elijesztése lett a cél, hanem a vőlegényt búcsúztatták ezzel a mulatsággal a legényélettől.

Egyes országokban, pl: Hollandiában és az Egyesült Államokban nem az esküvő előtti napon, hanem két héttel korábban tartották a legénybúcsút a násznéppel együtt az örömapa házában.

A házasulandó pár családjának férfi tagjai szembesítették a fiút a házassággal járó kötelezettségeivel, illetve megvizsgálták azt, hogy alkalmas-e rá. Lássuk be, kemény próbatétel volt ez az ifjú vőlegény számára, amit úgy is mondhatnánk, hogy gatyába rázták, embert faragtak belőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.